Vele jaren geleden werden de zaadjes van The Ultimate Hardcore Feeling geplant. Toen de regen uit de hemel boven hen neerdaalde, dreef het hen diep de grond in om het leven te laten ontkiemen tot de Wortels van het Ultieme Hardcore Gevoel. En zo werd deze heilige grond van Harmony of Hardcore een geboorteplaats van onze realiteit. 

Houd jij nou van flinke agressieve klappen muziek dan is Harmony Of Hardcore misschien wel wat voor jou! 

Harmony Of Hardcore is een hardere stijlen festival in Erp Nederland vlakbij Eindhoven. Harmony of hardcore is een buiten festival en is dan ook mooi kleurrijk aangekleed met verschillende stages en activiteiten. Met artiesten zoals: PARTYRAISER, DEADLY GUNS, N-VITRAL PRESENTS: BOMBSQUAD LIVE, MAD DOG, NEOPHYTE, DRS, PROMO en sefa. 

Je bent opgeroepen door The Roots of the Ultimate Hardcore Feeling! Gehoorzaam de oproep en bereid je voor op Harmony of Hardcore 2023 op 27 mei! LET OP! Geen 18=Geen entree 

#HarmonyofHardcore
#Hardcore
#festivals
#TGIF

Tickets voor Harmony of Hardcore: 

Voor Harmony of Hardcore kan je verschillende tickets halen. Tickets die je kan kopen: 

Een Regular ticket halen. dit ticket geeft je toegang tot Harmony of Hardcore op zaterdag 27 mei 2023. 

Een Combi ticket doen, dit ticket geeft je toegang tot Harmony of Hardcore op zaterdag 27 mei 2023 en op 7th Sunday festival op 28 mei 2023. 

VIP/ ROYAL VIP 

Het ‘Azura deck’ is the place to be voor de VIP gasten en de ‘Paraíso Lounge’ biedt een extra unieke ervaring als je verwend wilt worden als Royal VIP. 

Locatie en bereikbaarheid: 

Het festival zal plaatsvinden op het  Festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Dit festival is makkelijk te bereiken met de auto maar ook met een van de shuttlebussen. Wil je nou met de auto dan kun je op de website van het festival je parkeerticket kopen voor 13 euro, ook is het mogelijk om op het festival een parkeerticket te halen, maar het is goedkoper om deze online in de presale te bemachtigen. Heb je nou geen zin om de BOB kun je ook gebruik maken van een van de shuttlebussen. Je kunt een van deze bussen nemen vanaf ´s-Hertogenbosch centraal of Eindhoven centraal en vanuit rijden ze rechtstreek naar het festivalterrein en je wordt natuurlijk ook weer veilig teruggebracht. De  bus tickets kosten online slechts 14 euro en ter plaatse kosten ze 15 euro. Zo kun je optimaal genieten van Harmony of Hardcore.