De zomer is voorbij en we hebben het nieuwe clubseizoen afgetrapt! Zaterdag 2 november zijn ze weer terug in Club Smederij met de beste hiphop en R&B van gister, vandaag, maar vooral die van morgen.

Wat kun je verwachten vraag je af? Gezellige mensen, het beste muziek en een warme gezellige sfeer. De artiesten die je kan verwachten zijn onder andere Odin, Charwinoa, Mikey & MC JR.

Wil je vast een voorproefje van het muziek dat je kan verwachten? Volg dan de Spotify Sounds op https://spoti.fi/2LrfiPs. In deze playlist zit vol met bangers, anthems, slow james en verborgen parels. Je kan de volgende artiesten verwachten in deze playlist: Beyonce, Kendrick Lamar, Jonna Faser, Drake, Cassie, Travis Scott en Jarreau Vandal.

De prijzen zijn voor de Early Bird €7,50, voor Regular €9 en voor Late €11. De tickets zijn te koop op http://bit.ly/2kzPiED of op www.eventbrite.nl.

De tijden zijn van 23:00 tot 04:00 op zaterdag 2 november. Locatie is in Club Smederij op Burgemeester Brokxlaan, 5041SB Tilburg.

Vorig jaar was het al een top feest en dit jaar zal dat ook zeker het geval zijn. Dus ben jij erbij zorg er dan voor dat je ze volgt op Facebook https://www.facebook.com/events/2459764170737972/ zodat je altijd up-to-date bent!