De Rooi Pannen ME heeft weer een open dag, kom jij langs?

Op 19 Januari 2020 vindt er weer een open dag plaats. Deze dag zal zijn vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze dag krijgen middelbare scholieren de kans om De Rooi Pannen beter te leren kennen. We hopen deze leerlingen te helpen bij het maken van de oo zo moeilijke keuze. Weet jij al wat je wilt studeren? Laat het ons weten!

Twijfel je welke opleiding het best bij je past, weet je niet of Marketing echt iets voor jou is? Vraag gerust om de ervaringen van onze leerlingen.

Je zult tijdens de open dag te horen krijgen wat je met de opleiding kan na het behalen van je diploma. Ook krijg je te weten wat voor soort opdrachten je gaat maken gedurende 3 jaar.

Middelbare scholieren gaven aan dat ze het erg fijn vinden om de ervaringen van de leerlingen zelf te horen. Ze vertellen dit op de manier waarop de toekomstige student het wil horen. Verder zijn de open dagen erg goed geregeld. Neem gerust wat te drinken en luister aandachtig naar alle docenten. Ook is er kans om een rondleiding te krijgen. Je ziet zo alle highlights van de school en krijg je nog beter een beeld van de opleiding. We hopen zo je keuze makkelijker te maken!

Lijkt de opleiding je leuk? Dan zien we je graag terug op de open dag en wellicht volgend jaar! We gaan er met zijn alle een leuk jaar van maken!

Tot zondag!!           😉

D.K.