Het is bijna zo ver! De carnavalsvakantie staat voor de deur. Ga jij misschien lekker carnavallen of ga jij juist op skivakantie?

De carnavalsvakantie begint op vrijdag 21 februari tot zondag 1 maart. De echte diehards beginnen al op donderdag 20 februari met carnaval. Carnaval is van vrijdag ( of donderdag ) tot  dinsdag 00:00. De meeste carnavalsvierders beginnen in de middag en gaan pas midden in de nacht weer naar huis. Er zijn veel festivals die je kunt bezoeken met carnaval. Ook zijn er veel acties bij restaurants zoals: langer open en menu’s voor carnaval. Ook zie je vaak dat de drank in de aanbieding is maar NIX < 18! Als je niet zo van carnaval houdt dan kun je natuurlijk ook leuke dingen gaan doen in de carnavals vakantie. Zo gaan er veel mensen die niet van carnaval houden op Skivakantie of lekker chillen.

Er zijn natuurlijk ook mensen die niet kunnen kiezen tussen de Skivakantie of carnaval. Die mensen doen het gewoon allebei. Toch geen carnaval en wel Skiën? Misschien is après-ski wel een goede optie voor jou! Dat is ook erg leuk en gezellig , een soort carnaval maar dan met skikleding aan.    

Veel plezier en doe voorzichtig tot na de carnavalsvakantie.

KVB