Het crossteam heeft een leuk idee voor jou weekend! Nu in de tijden van corona is er niet zo veel te doen. Maar in Café Philip zit nu een cocktailbar waar je het helemaal naar je zin gaat krijgen! 

Sex on the beach 

Heb jij het al een keer geprobeerd, Sex on the beach, Orange Mojito of Caribbean Pornstar. Stuk voor stuk cocktails die gemaakt worden van eerste klas dranken en stijlvol worden geserveerd.  
Je kunt kiezen voor een enkele cocktail of ga voor een ‘high cocktail’ waarbij je drie verschillende soorten kunt kiezen met daarbij een heerlijke borrelplank. Bij Café Philip kun je sowieso terecht voor allerlei ‘high’ varianten, zo heb je naast de ‘high cocktail’ ook de ‘high beer’ of ‘high BOBtail’, de cocktailvariant zonder alcohol. Maar ook de wijn en Gin liefhebber kunnen terecht voor een ‘high’.  

What will it be? 

Je kunt nog steeds goed feesten in het café en is er elk weekend een silent disco. Het café is in drie area’s opgedeeld dus je hebt keuze uit drie verschillende feesten. Voor jou zit er dus zeker iets leuks bij! Ik ben er dit weekend zeker te vinden, zie ik jou ook?