Je kan er niet meer omheen, de Go Sharing scooters. Deze elektrische scooters brengen je van A naar B. Vanaf nu is er ook in Tilburg de mogelijkheid om scooter te rijden met voor een laag tarief door middel van de Go Sharing app. Het is een gemakkelijke en duurzame manier van reizen.  

Deze populaire Go Sharing scooters heb je nu in: Breda, Tilburg, Oosterhout, Eindhoven, Rotterdam, Helmond, Groningen, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Leeuwarden, Delft en Hengelo. Maar hoe werkt Go Sharing eigenlijk? Download de gratis app en vanaf €0,23 per minuut rijdt op een Go Sharing scooters. Vul daarna binnen een paar minuten het registratieproces in, dit is kosteloos. Daarna is het belangrijk om je persoonsgegevens in te vullen en je rijbewijs te verifiëren. Let op, je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn en een rijbewijs hebben om gebruik te kunnen maken van de e-scooters. Als dat gelukt is kan je op de kaart in de app bekijken welke e-scooters bij jou in de buurt staan. Via de app kan je er ook een voor 15 minuten reserveren. Als je bij de e-scooter bent scan je met de app de QR-code op de scooter. Heb je de bestemming bereikt? Parkeer dan de scooter netjes op een daarvoor bestemde plek. Als je buiten het servicegebied parkeert betaal je €0,05 per minuut. Je beëindigt je rit door op ‘rit beëindigen’ te klikken in de app, dan schakelt de scooter uit. De rit beëindigen kan alleen in het servicegebied. 

 Go Sharing is elektrisch en 100% duurzaam. De accu’s zijn geladen met groene energie uit zonnepanelen. Dus maak snel gebruik van deze duurzame, snelle en goedkope e-scooters.