De KOOPman zit sinds 25 juni in het oude Hudson’s bay pand in Tilburg. De KOOPman is een concept van The Sting Companies. De Tilburgers die graag een goedkopere winkel in de Hudson’s Bay pand wilden, hebben geluk.

De KOOPman heeft drie verdiepingen gevuld met kleding. In de Koopjeskelder vind je diverse rekken met fabrieksfoutjes die weggaan voor €2,50 en samples. Op de begane grond is de damesafdeling en op de 1everdieping de herenafdeling. Op de dames- en herenafdeling is er ook veel kleding die voor de helft verkocht wordt en afgeprijsd zijn. 

Door het coronavirus kwam het bedrijf met een hoop kleding te zitten die niet verkocht werd. Voor de eerste paar maanden heeft de KOOPman daarom besloten om de restvoorraad weg te werken, daarbij moet je denken aan oude collecties, oude kledingmerken en kleding die niet verkocht is. De oude kledingmerken zijn alleen bij de KOOPman te vinden. Denk aan: Sutherland, April Evil, Amy & Ivy en nog meer.  Later komt er ook een eigen kledinglijn van de KOOPman om de winkel opgevuld te houden.

De kledingwinkel hoopt minimaal 2 jaar te kunnen blijven. De KOOPman is voortaan ook in andere steden te vinden. Je kunt ook in Breda, Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort een bezoekje brengen aan de winkel.