Het Crossteam heeft deze week weer een leuke weekendtip! Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op instagram of bij iemand die je kent. Beachy is het nieuwe soort festival, geheel coronaproof maar zeker ook mega gezellig.  Voor het festival in het hartje van Tilburg worden elke week de leukste artiesten uitgenodigd. Het festival is dan ook elke week geheel uitverkocht! 

Samen met je vrienden kun je een tafel reserveren. Je hebt de keuze om met zijn 4en of 6en te komen. Als je het leuk vindt om in deze tijd toch naar een festival te gaan moet je er alleen wel op tijd bij zijn, kaartjes zijn namelijk meestal na 10 minuten al uitverkocht. Ook dit weekend is er weer een editie van Beachy, met deze week als gast Bizzey.  

Heb jij nog geen plannen dit weekend? Pak je kans en koop een kaartje voor Beachy nu het nog kan!