He, he. Eindelijk is het weekend! Al die opdrachten en lange dagen op school, jij verdient wel een goed weekend! De zomer is eigenlijk nooit echt begonnen door de vervelende crisis, maar het weer is nog niet klaar met ons! De tempraturen staan nog om de zomerstand en dit moet je natuurlijk je niet voorbij laten schieten!

Dit weekend zijn er namelijk een aantal dingen in Tilburg te doen, bijvoorbeeld

de Zomerbar Afsluiting, zij werken samen met de Beeldjutters en geven op gepaste afstand een liveoptreden d.m.v. twee podiums. Ook staan er DJ’s klaar om jouw zomer af te sluiten

Ook bieden verschillende kroegen in Tilburg een mooi alternatief om toch van het weekend te kunnen genieten, maar ook aan de regels van het RIVM te houden. Denk aan het altijd gezellige Phillips of de bar Lollypop waar je volkomen jezelf kunt zijn (Gaybar)

Tip: neem je beste vriend, die ene leuke meid of jouw zomerliefde mee en vergeet vooral de gezelligheid niet!

Wat houdt jou nog tegen om lekker van een welverdiend weekend te genieten?

Dus trek je nazomerse outfit aan en hopelijk zien wij jou snel losgaan!