Zoals jullie allemaal wel weten, hebben we op school een te gekke media redactieruimte waar iedere week weer een nieuw groepje studenten creatief bezig is met de content van This Is Me. Via social media, de blog en narrowcasting kunnen wij als studenten helemaal opgaan in onze eigen ideeën en creativiteit.

Tijdens de mediaweek staan creativiteit, communicatie en samenwerking centraal. Het is dus van het grootste belang dat er iedere week weer nieuwe inspirerende en creatieve uitingen worden gepubliceerd door ons.

Wij als mediaredactie groep van deze week vinden dat deze creativiteit ook te zien moet zijn in het cross crew lokaal zelf. Het is naar onze mening namelijk geen lokaal waar ‘normaal’ les in wordt gegeven. De mediaredactie ruimte is hét lokaal waar je je creativiteit en inspiratie in kwijt kunt. Wij vonden het daarom de hoogste tijd dat dit lokaal een opknapbeurt van ons zou krijgen. Met dank aan de De Rooi Pannen Marketing, Communicatie en Evenementen hebben wij dit als groep voor elkaar gekregen. Met budget vanuit school hebben wij ervoor gezorgd dat dit lokaal een echte creatieve en hippe ruimte is geworden waar je als groep lekker kunt gaan brainstormen en inspiratie opdoen.

Kom je snel een kijkje nemen?

Before:

After: