Hoi allemaal! Gelukkig is het weer vrijdag dus het weekend kan beginnen.

Na een lange drukke week op school, heb je natuurlijk zin in een feestje met je vrienden! We kunnen jammer genoeg niet meer uitgaan en naar festivals. Om toch weer de feeling te krijgen van het uitgaansleven, kun je 3 oktober naar een Silent Disco in Club Smederij!

Je mag jammer genoeg niet staan, maar je zit wel aan een tafel met je vrienden. Je krijgt dan koptelefoons mee en kan je genieten van de techno dj Mirella Kroes. Je kan natuurlijk allerlei lekkere drankjes en hapjes bestellen aan je tafel met je vrienden. Je moet wel een tafel reserveren. Iedereen hoort zich wel te houden aan de COVID-maatregels zodat we er toch een feestje van kunnen maken.

Dit lijkt mij een erg leuke ervaring. Gezellig met je vrienden een drankje doen met het genot van goede muziek. Ik heb er nu al zin in!

Kom jij ook???

L.V.