Thank God It’s Friday! Na een lange school week hebben we in het weekend tijd om bij te komen. Dit is het perfecte moment om de tips te bekijken van ons CrossCrew van deze week. We hebben voor jullie verschillende evenementen die gelegen zijn in Tilburg op een rijtje gezet.

Skyline Tilburg

Het zal je niet zijn ontgaan maar het populaire programma ‘’RuPaul’s Drag Race’’ komt naar Nederland! De eerste aflevering was op 18 september te zien op Videoland. Deze afleveringen kun je nu op 2 en 3 Oktober volgen bij de De Lollypop in Tilburg. Dit mag dan wel een gaybar zijn maar iedereen is hier welkom om de afleveringen te bekijken.

Een andere leuke tip voor het weekend is BEACHY. Dit is een sit down evenement waarbij je een koptelefoon krijgt met diverse muziek, elk evenement heeft een andere artiest die het dak eraf blaast! De bediening komt aan je tafel voor eten of drinken, je kunt deze tafels met minimaal 4 en maximaal 6 personen reserveren.

Als laatste is er elke vrijdag bij Studio Tilburg een barkruk shuffle. De regels zijn hetzelfde als bij andere horeca evenementen, namelijk blijven zitten. Uiteraard mag je wel een dansje doen op je barkruk en eten of drinken wordt besteld aan je tafel. Hierdoor probeert Studio Tilburg de optimale stap ervaring ondanks de Corona het maximale uit de avond te halen! Bring it on.