De herfst is nu echt begonnen. Gelukkig hebben we nog een paar zonnige zomerdagen gehad, maar het wordt nu langzaam steeds kouder. Dat betekent ook weer truien, lange broeken, jassen enz. In deze post heb voor jullie de vijf grootste modeherfsttrends op een rijtje gezet. 

  1. Franjes 

Als je aan franjes denkt, dan denkt iedereen denk ik terug aan de cowboys/girls uit de films van vroeger in het wilde westen. Franjes zijn nu hotter dan ooit. Ze worden verwerkt in chique avondjurken, maar ook in jassen, sweaters en noem maar op.  

https://www.ootd.nl/franjes-zijn-de-trend-voor-deze-herfst/

  1. Pofmouwen  

Bij de pofmouw verwacht iedereen heel overdreven. Dat is niet het geval. De pofmouwen waren vorig jaar ook al een trend, maar niet zo heftig als dit jaar. In de zomer zag je veel tops met pofmouwen en ook in de herfst zal je het zien verwerkt in wintertops en truien.   

https://nl.pinterest.com/pin/56013589109401210/

  1. Latex 

Je ziet het tegenwoordig overal. Vorig jaar zag je het ook al. Toen waren het vooral de broeken die populair waren overal in terug van jurken tot schoenen en leggings.  

https://www.pinterest.at/pin/676665912736500765/

  1. Eveningwear 

Dressed to the nines! Avondjurken zijn weer helemaal in. Dat betekent chique en elegante avondjurken en looks die helemaal de bom zijn. Nu maar hopen dat we snel weer onze mooiste outfits uit de kast kunnen halen om een avondje uit te gaan. 

  1. De cape 

De cape. Voor veel mensen is dit een klassieke look. Afgelopen jaar was de overcoat de trend, maar dit jaar is het de cape. Het is chique en comfortabel en kan gedragen worden bij een casual look, maar ook bij een date night.  

https://nl.pinterest.com/pin/42080577757721187/

A.B.