Je stageperiode is altijd weer een spannende tijd; zoeken, je CV up-to-date maken, solliciteren, op gesprek komen, misschien afgewezen worden, horen dat jij de gelukkige bent, alles komt bij elkaar in deze zoektocht naar een gave stage. De tweedejaars zijn alweer een aantal weken op weg met hun stage. Gelukkig hebben alle tweedejaars in deze bizarre tijd toch een fijne stageplek kunnen vinden. Uiteraard willen we dit ook voor de derdejaarsdaarom lees je in dit artikel 3x de vetste stages in en rondom Tilburg voor de opleiding Marketing en Communicatie 

  1. Tilburg.com 

Ben jij geboren en getogen in het mooie Tilburg en weet jij precies wat er allemaal te doen is in jouw stad? Dan is deze stage precies wat jij zoekt. Als stagiaire bij Tilburg.com weet jij precies wat er leeft en speelt in de stad, maar ook wat er leeft en speelt bij de relaties van Tilburg.com. Daarnaast heeft Tilburg.com een open karakter, staat open voor iedereen, is helemaal gek op samenwerking, zijn afhankelijk van partijen in de stad, is laagdrempelig, is gesprekspartner, en nog veel meer.  

Als stagiair(e) schrijf jij (nieuws)artikelen voor Tilburg.com en bijbehorende websites. Je houdt je bezig met de actualiteit en helpt klanten met het plaatsen van berichten op Tilburg.com. Je houdt van schrijven, kan creatieve invalshoeken bedenken en commercieel denken. Je bent enthousiast en kan dit ook uiten in geschreven teksten. Daarbij ga je er graag op uit en ben je niet bang om de telefoon te pakken. En niet onbelangrijk: je houdt van de stad Tilburg!  

  1. We Proceed 

We Proceed in Tilburg is een innoverend contactcenter dat dagelijks samenwerkt met energieleveranciers. Energieleveranciers hebben constant te maken met veranderingen en moeten deze bijna dagelijks aanpassen. We proceed neemt deze zorg wel en neemt alle sales en acquisitie over.  

Voor de organisatie zoeken zij proactieve studenten die het leuk vinden om content te creëren en eigen ideeën uit te werken. 
 
Voor meerdere vestigingen zoeken zij iemand die met de juiste begeleiding mooie content kan creëren, met name het gebruik van Adobe is handig om daarin jezelf te ontwikkelen. 

  1. van Beurden health & beauty 

Speciaal voor de meiden waarbij beauty en verzorging je passie is.  

vanBeurden health&beauty is een uniek beauty totaal concept in Goirle. Een prachtig grote salon waar mensen komen om heerlijk te ontspannen, sporten, zonnen, of lekker shoppen in de beautystore.  

Je gaat je tijdens je stageperiode vooral richten op het ontwerpen van promotiemateriaal voor de salon. Je denkt mee binnen het marketingteam over nieuwe acties en thema’s, Je zorgt ervoor dat hier beeld voor gemaakt wordt, deze worden dan gebruikt in de salon of op social media. Denk hierbij aan flyers, posters en prijs of themakaarten in de salon. Daarnaast werk je veel met de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign. 

Ben je enthousiast geworden? Neem snel contact op met een van deze gave bedrijven voordat je plekje is vergeven. Heel veel succes tijdens jullie stageperiode derdejaars – ROCK IT!  

M.B