Zin in een festival in de herfstvakantie?  

Eindelijk is het zover we kunnen weer met een aantal mensen gaan borrelen, alleen moet je je natuurlijk wel aan de maatregelen houden van het RIVM. Festival Circolo heeft daarom een evenement georganiseerd helemaal coronaproof met de maatregelen die daarbij horen. Zo kun je genieten van een borrel met vrienden en een gezellige avond hebben. Om binnen te komen bij het festival ben je geen geld kwijt, want de entree is gratis. Wees er wel op tijd bij, want je moet wel een een ticket bestellen en een tijdslot reserveren. 

Over festival Circolo  

Op 15 oktober tot en met 25 oktober staat het Leijpark helemaal in het teken van festival Circolo. Het is een unieke mix van nationale voorstellingen en experimenten. Het festival is tegendraads, toegankelijkheid, toonaangevend en de toekomst. Tijdens het evenement maak je kennis met acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Circolo is een van de eerste festivals die een nieuwe editie opzet en is daarom erg uniek. 

Wat is bob borrel coronaproof? 

Regio Business heeft samen met het festival Circolo een aangepast concept ontwikkeld. Alles is veilig geregeld en binnen de richtlijnen. De BOB Borrel is ingericht in 2 tijdssloten van 2,5 uur, je mag zelf kiezen welke je wilt als je een ticket reserveert. De tijdssloten van het Festival Circolo zijn van 16:00 uur tot 18:30 uur en van 19:30 uur tot 22:00 uur. Bij het festival is er plek voor 2 x 100 gasten en die moeten allemaal blijven zitten aan een tafel. Je krijgt aan het begin van het festival een lekker welkomstdrankje en daarnaast krijg je ook luxe amuses en hapjes aangeboden. Tijdens het festival Circolo heb je ook een spreker Niels Houtepen die praat de boel bij elkaar en zorgt voor inhoudelijke entertainment. Je kunt jezelf aanmelden voor de BOB Borrel via de website van Regio Business. Het festival Circolo vindt plaats bij het Leijpark in Tilburg.Wilt u meer informatie over Festival Circolo bekijk dan even de website van Festival Circolo en Tilburg.com.  

Het is nog niet bekend of Festival Circolo doorgaat i.v.m. nieuwe coronamaatregelen.