Eindelijk is het zover na een aantal weken te werken aan school heb je dan eindelijk een weekje vakantie. Een week de tijd om van alles te doen. Maar wat ga je doen? 

Door de Covid-19 situatie zijn er minder mogelijkheden dan normaal. Wil jij weten wat er allemaal gebeurt tijdens de herfstvakantie? Dit zijn 5 activiteiten die je kan doen tijdens de herfstvakantie 

Schaatsen: 

Houd jij van warme chocomelk en van koud weer? Dan is dit de ideale oplossing. Tijdens de herfstvakantie is Ireen Wüst  IJsbaan geopend. Bij deze ijsbaan kan je gaan schaatsen voor maar € 3,50. De ijsbaan heeft een belangrijke metamorfose ondergaan waardoor er verschillende dingen in de ijsbaan zijn veranderd. Zo is het opvang mechanisme langs de baan vernieuwd en is er een nieuw restaurantje langst de ijsbaan gekomen. Dus wanten en winterjas aan en gaan! 

Expeditie Noordpool – Het Scheepvaartmuseum 

Tijdens de herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober 2019 zijn er in Het Scheepvaartmuseum, dagelijks de leukste en spannendste binnen- en buiten activiteiten voor de hele familie met als thema ‘Expeditie Noordpool’. Er is een speciaal kleuterprogramma met voorleesavontuur, een avontuurlijke familierondleiding en je kunt een kijkje nemen aan boord van een echte ijsbreker. Neem een kijkje aan boord van het meer dan honderd jaar oude stoomschip ‘Christiaan Brunings’. Dankzij de stoere schepen als deze ijsbreker bleven de Nederlandse waterwegen ook in de koudste winters bevaarbaar. Ga mee op ontdekkingsreis. Alle extra activiteiten zijn gratis met een museumentreebewijs. Kom op tijd want er is beperkt plaats. Aanmelden kan alleen op de dag zelf in het museum. 

Theaters Tilburg 

Donderdag 27 oktober organiseert Theaters Tilburg een KIDS Rondleiding. Bij deze rondleiding krijgen de kinderen, zonder ouders, de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. De rondleiding is georganiseerd voor kinderen met de leeftijd van tussen de 8 en 12 jaar. De entree bedraagt €3,50 en ouders moeten zoveel mogelijk thuisblijven of op afstand. 

Het zuidelijk toneel organiseert aanstaande woensdag een voorstelling bij Tilburg Theaters. De toneelshow gaat over een Amerikaanse verkiezing. Deze show wordt gehouden met cabaret en muziek.  

Halloween 

Halloween is bijna zover. Op 31 oktober maar aangezien dit op een maandag valt organiseren veel bedrijven activiteiten in het weekend voorafgaand aan de Halloween. Zo organiseren verschillende bedrijven een ervaring bij hun bedrijf. Vaak doen ze dit door middel van het versieren/verkleden van het pand en de werknemers. Zo organiseert Pathé een Halloween Horror show. Zo organiseert Pathé een Halloween Horror show voor meer klik hier

Café Phillip Feestweek: 

Café Phillip bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd. De feestweek is van 25 oktober tot 30 oktober bij het café Phillip. De entree van het café is gratis natuurlijk moet je wel betalen voor alle drankjes. Er komen verschillende artiesten en er zijn een hoop acties 

Heb jij al een keuze kunnen maken? Laat het even weten in de reacties 😉  

Alvast een fijne herfstvakantie! 

T.S.