Vandaag is de laatste schooldag van 2020. Het was mij wel een jaar zeg. We hebben veel meegemaakt en hebben veel nieuwe dingen geleerd. We begonnen dit jaar een nieuw decennium. Iedereen dacht dat 2020 ‘’het jaar’’ ging worden.  Dat was alleen anders dan we gedacht hadden. Al gauw werd bekend dat er een virus in China was, namelijk het Corona-virus. We dachten allemaal dat het hier niet naar toe zou komen, omdat China toch heel ver weg is van Nederland. Dit was toch anders dan gedacht, want voor we het wisten was het  Corona-virus hier aangekomen in Nederland. Dit heeft ons schooljaar natuurlijk heel erg beïnvloed en voor sommige leerlingen was dit heel fijn maar voor andere leerlingen was dit dus helemaal niet fijn. Ook voor de docenten was dit een hele verandering, want ze moesten opeens online les gaan geven. Dit was voor de docenten een hele nieuwe ervaring en was dan ook voor sommige docenten heel lastig. Hier zie je een filmpje waar we terugblikken met een paar leerlingen op het jaar 2020 en hoe ze het ervaren hebben. Veel kijk plezier! 

J.B.