Het is weer zover Eerste Kerstdag! Weet jij nog niet wat je aan gaat doen, dan is dit perfect voor jou! In deze video laat ik je verschillende outfits zien die je kunt dragen tijdens de feestdagen. Ga je liever voor comfy, casual of juist chique? Deze outfits zorgen ervoor dat jij goed voor de dag komt.

Outfit 1: Casual

Deze outfit is gebaseerd op een leuke broek, hiermee ben je comfortabel en zie je er toch verzorgd uit. Deze mom jeans, samen met een chiquer zwart topje en chunky boots zie je er goed uit voor de feestdagen.

Outfit 2: All Black

Je kunt nooit fout gaan met een “All Black” outfit, iedereen heeft het wel in z’n kast hangen. Verschillende zwarte items bij elkaar zorgen voor een statement look. Ik heb hier gekozen voor een lange zwarte kokerrok, met een zwart coltruitje en om het wat stoerder te maken heb ik laarzen eronder gekozen.

Outfit 3: Blouse & Jeans

Hier heb ik gekozen voor een simpele outfit. Je wil er netjes uitzien, maar tegelijk ook comfortabel zijn. Flared broeken zijn helemaal hot op het moment, samen met een witte blouse en simpele sneakers. Zie je er netjes uit, maar ook feestelijk

Outfit 4: Comfy

Houd jij van trainingspakken? Vind je het vervelend dat je er “verplicht” feestelijk uit moet zien? Op deze manier ben je heerlijk comfy en is het toch stylish. Co-ord sets zijn populair deze tijd van het jaar, hier laat ik je zien hoe je dit op een modieuse manier kan combineren voor de feestdagen.

Outfit 5: Chique

Ga jij all-in deze feestdagen? Wil je juist indruk maken op je schoonouders. Kies dan voor deze outfit. Met een chique broek, chique top en hakken zijn alle ogen in de ruimte op jou gericht.

Wat je ook aantrekt en wat de dresscode ook is, zorg ervoor dat jou outfit aansluit op jouw stijl. Je kunt deze outfits ook nog op je eigen manier stylen met verschillende accessoires.

Alvast een zalig kerstfeest toegewenst in je stralende outfit!

R.S.