Jammer genoeg kunnen we er dit jaar niet op uit tijdens de kerst. Uiteten en kerstborrels buiten de deur zijn deze kerst geen optie. Veel mensen zijn daarom opzoek naar andere opties omtrent het kerstfeest. Gourmetten, online bestellen en zelf koken zijn deze kerst erg populair. Bij kerst hoort niet alleen lekker eten en gezelligheid… Feestelijke outfits zijn ook enorm belangrijk.

Kies je voor een rokje met glitters, een zwart jurkje of ga je liever voor een foute kersttrui? Geen outfit is te gek tijdens kerst! Aangezien we thuis zitten is het erg fijn als deze outfits ook nog eens lekker zitten. Deze kerst staat in het teken van de ‘Comfy kerst looks’. Je kunt ze inmiddels overal shoppen en je hebt enorm veel variatie. Een cozy Christmas staat dit jaar centraal. Kies nog snel voor de leukste comfy outfit en ga stralend de tweede kerstdag in! Ga dit jaar voor die feestelijke en comfortabele dresscode.

Het is enorm leuk om een dresscode te kiezen tijdens kerst. Organiseer je een kerstfeestje met een origineel kerstthema en zoek je iets waar iedereen zich in kan vinden? Dan is misschien is ‘Dresscode Cozy Christmas’ misschien de beste optie voor jou en je dierbaren! Je kan hierbij kiezen voor een lange rok, warme kabeltrui of een fijn jurkje met zachte stof. Nog leuker is dat My Jewellery een partycollectie heeft uitgebracht volledig gericht op comfy kerst outfits. In deze gehele collectie is voor ieder wat wils.

Neem gerust een kijkje bij https://www.my-jewellery.com/nl-nl/party-outfits.html

Hieronder vind je drie feestelijke en vooral comfortabele outfits voor kerst.