De vrijdag is weer aangebroken, tijd voor gezelligheid en de leukste evenementen in- en rondom Tilburg! In Tilburg zijn er door het hele jaar heen feesten aan de gang. Binnen, buiten noem het maar op. Georganiseerd door studentenverenigingen of door de vele kroegen die zich in de stad bevinden. Dit gaat de hele week door, van maandag tot en met zondag is er iedere dag wat te doen in de binnenstad van Tilburg.

Bijzijn is meemaken.

Altijd al gedacht om na het MBO nog door te gaan studeren op het HBO? Daar is Tilburg de perfecte studentenstad voor. Om te beginnen hebben ze de leukste introweek aan het begin van je HBO studie. Deze zal worden begeleid door verschillende papa en mama’s die oud studenten of 2e jaars studenten zijn van die opleiding. Een week vol met leuke activiteiten en de leukste feesten. De beste manier om jouw studiegenoten te leren kennen.

Haal alles uit je studententijd.

In Tilburg heb je verschillende studentenverenigingen die iedere week weer de leukste feestjes hebben. In deze stad hebben wij maar liefst 4 verenigingen, denk aan; T.S.C. OLOF, S.V. TOTUS, T.S.V. PLATO, T.S.R. VIDAR. Het is niet alleen super gezellig maar ook erg leerzaam om bij de studentenverenigingen te komen. Je kan lid worden en zo meegenieten van de leukste feesten in Tilburg.

Ontgroeningen.

Ieder jaar komen de ontgroeningen weer aan bod bij het begin van een nieuw studiejaar. Dit is een proef die je door moet komen om zo bij de studentenvereniging lid te mogen worden. De opdrachten die hier worden uitgevoerd moeten geheim blijven voor de buitenwereld. Dit kan meerdere dagen duren, als jij alles behaald hebt ben jij lid en behoor jij tot de studentenvereniging die je zelf uitgekozen hebt. Door deze ontgroeningen zal de groep naar elkaar toe trekken en meteen een hechte en diepe band met elkaar krijgen.