Wat in november 2012 begon als wekelijks studentenfeest in Barkode in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste techno & house feesten van Nederland. Nachtcollege vindt op dit moment plaats in heel veel steden in Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Eindhoven tot Utrecht.  

Met Nachtcollege brengen ze de beste (inter) nationale techno en house artiesten en de vetste licht, laser en visuals shows naar de dikste clubs in Nederland. 
In de zomer hosten ze stages op de allerleukste festivals van Nederland en inmiddels hebben ze er een zusje bij; Dagcollege, waarmee ze zowel ’s zomers (buiten) als in de winter (binnen) overdag grote feesten organiseren. 

Nachtcollege vindt op dit moment plaats in heel veel steden in Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Eindhoven tot Utrecht. Met Nachtcollege brengen ze de beste (inter) nationale techno en house artiesten en de vetste licht, laser en visuals shows naar de dikste clubs in Nederland. 

En 4 november is het weer te doen in ons eigen poppodium 013 in Tilburg van 22:00 tom 06:00 in de ochtend dus dat wordt een nacht vol heerlijke techno en de vetste licht shows. 

De kaarten zijn al wel uitverkocht maar er is nog hoop voor de mensen die de ticket shale hebben gemist, op ticket swap komen en zo nu en dan nog wel wat tickets op.