Frikandellenbroodjes, saucijzenbroodjes en worstenbroodjes we hebben keuze genoeg in De Rooi Pannen catering. De broodjes zijn lekker voor de lunchpauze of de kleine pauze. We hebben broodjes voor iedereen wat wils voor mensen die graag gezonde broodjes eten en voor mensen die zin hebben in een wat ongezond broodje en ook voor mensen die zin hebben in een lekker warm broodje. 

 
Soorten broodjes in de kantine 
Onze De Rooi Pannen personeel doet hard zijn best om iedereen blij te maken en ze doen elke dag hun best om de leerlingen blij te maken met hun broodjes. Je kan elke dag kiezen uit veel verschillende broodjes. Van belegde broodjes tot gesmeerde broodje, vegetarisch broodje of een broodje met vlees. We hebben voor iedereen wat wilt en ook kiezen welke broodje je wilt hebben. Je kan kiezen uit een pistolet, Italiaanse bol, tijger bol of een bruine bol.  

In de kantine hebben we ook verschillende tosti’s zoals een tosti kaas en een vlam tosti en nog veel meer lekker warm net uit het tosti-ijzer. We hebben ook heerlijke warme panini net uit het warme tosti-ijzer met veel verschillende soorten smaken.  
We hebben soms ook broodjes die we een keer in de week hebben zoals elke donderdag hebben we de kroket broodje. En elke vrijdag een broodje kipcorn.  

 
Gezonde kantine 
In de school kantine hebben we niet alleen lekker broodje, maar ook gezonder snacks voor een kleine trek. We hebben sinds dit jaar ook gezonde snacks in de kantine en alle ongezonde snacks hebben ze weggehaald.  

De school vindt een gezonde kantine belangrijk omdat ze belangrijk vinden dat de leerlingen een gezonde leefstijl hebben. En daar heeft de school veel invloed op. Op school zijn jongeren fysiek aanwezig en de meeste leerlingen kopen eten uit de kantine. Dus daarom is de school kantine meer bewust met de dingen die verkopen aan de studenten.