Hi iedereen, Mo-Yccia hier! 

In deze blog wil ik jullie meenemen in mijn werk leven naast school.  
Voor dat ik daarmee begin, ga ik me eerst even voorstellen .  

Wie ben ik ?  
Ik ben Mo-yccia Hanley, 20 jaar oud en ik kom uit poppel (BE). Ik ben student op school de Rooi Pannen en ik volg de opleiding Evenementenorganisatie niveau 4 . Ik zit nu in mijn derde jaar en dat betekent, examenjaar! 

Wat doe ik? 
Naast mijn school, heb ik ook een enorm druk maar vooral een leuk werkleven!  

Ik ben namelijk model en dat is ook mijn werk! 
Ik ben 2 jaar geleden gescout via instagram en zo is mijn modellen carrierre begonnen 🙂 
Ik ben nu 2 jaar model en zit bij verschillende agency’s zowel in Nederland als het buitenland getekend.  

1 in Nederland (Inbetweenmodels), 1 in Manchester (Jadoremodels) en 1 in Spanje (Ciaomodels) .  
Doordat ik bij verschillende agency’s zit, betekent dat ook dat ik van alle modellenbureau’s opdrachten binnen krijg. Zo reis ik ook regelmatig naar het buitenland, om daar te mogen shooten. Ik ben bijv al naar New York, Miami, Santorini, Ibiza, London, Manchester geweest en ik hoop natuurlijk nog veel meer plekken te mogen bezoeken.  

De soort opdrachten die ik krijg dat is erg verschillend.  
Zo heb ik mogen shooten voor Black Banana’s, Pretty Litlle Thing fashion show mogen lopen, Voor Primark mogen schooten, SHEIN, HEMA beauty en nog veel meer! 

Hoe combineer ik dit met school?  
Goed plannen!  

Mijn modellen  bureau’s die zijn er van de hoogte dat ik nog op school zit. Zo kan ik vaak aangeven, wanneer ik wel kan shooten en wanneer ik niet kan shooten. Mijn agency’s zeggen altijd “school gaat voor, je weet nooit wanneer de modellen carriere ophoud” .  

Als ik klaar ben met mijn examenjaar, dan zou ik willen stoppen met school en zoveel mogelijk te gaan shooten en te kunnen reizen over heel de wereld.  

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen! 

Liefs, 
Mo-yccia Hanley, uit 3E       k