Cargobroek

Vorig jaar hebben veel mensen inspiratie gekregen om kleding te dragen en kopen uit de Y2K era waardoor de cargobroek weer tot leven is gekomen. De stijl komt uit groot Brittannië in de 90’s en sindsdien zijn ze vaak in gebruik in veel verschillende kledingdragers. De cargobroeken zijn uiteindelijk heel veel uitgebreid met ritsen, zakken en stof waardoor het meer modieus draagbaar zijn. De broeken vallen vooral in de streetwear door grote mode iconen maar uiteindelijk zijn ze ook heel high fashion door grote merk bedrijven.

Sport zonnebrillen

Voor het gebruik joggen, hardlopen en andere sportactiviteiten zijn ze nu ook heel modieus ingesteld. De sport zonnebrillen hebben dit jaar een grote hype gecreëerd deze zomer. Met de terugkeer van brillen, maskers en alle anderen dingen die een comfortbel en actieve look geven heeft de sport trend deuren geopend voor mensen die niet voor de high performance brillen halen maar ook voor het bijpassende look.

Palm Angels T-shirts

Palm Angels heeft een snelle groei van populariteit gekregen en is nu 1 van de toonaangevende namen in de luxe streetwear. Normaal herkent iedereen de brand door hun trainingspakken maar nu zitten de T-shirts ook in hetzelfde podium. De shirts geven een comfortabele look door de high end cotton met daarbij leuke opvallende graphics en van hun eigen logo’s.