Heeeey! Wij zijn Tessa, Lieve en Lara. Wij schrijven een artikel over trends & Lifestyle. Wat moet jij aan in welk seizoen? Dat gaan we jou hier laten zien. Ook schrijven wij bij elke ‘how to style?’ foto een kleine tekst waarom jij deze outfit moet dragen.

Waarom past deze outfit bij de zomer?

Kijk deze geweldige outfit! Super fijn voor in de zomer, omdat deze jurk lekker luchtig is en een dunne stof heeft. Met deze kleurencombinatie straal jij deze zomer! De gave cowboy laarzen maken de outfit lekker stoer en hip. Wanneer het in de avond afkoelt past de beige trench coat perfect bij jouw outfit. De outfit is compleet, wat moet je nu met je haar!? Je hebt vast wel een leuke haar clip thuis liggen. Hiermee steek je jouw haar mooi op, zo heb je geen last van haren in jouw gezicht.

Waarom past deze outfit bij de herfst?

Dit is DÉ herfstoutfit van 2023! Met deze basic maar super stylish outfit kan je helemaal de winter door. Het wordt kouder maar toch houden we allemaal van warmte… Dat betekent: tijd voor truien weer! Een lekker oversized trui met een print achterop is helemaal 2023. Dit samen met een gewassen grijze straight leg jeans dat net iets over de Alexander Mcqueen sneakers valt. Hierdoor heb je geen last van koude enkels. Maak de outfit af met een leuke tas van Zadig en Voltaire en een paar mega hippe sieraden. Zo kom jij helemaal de herfst door!

Waarom past deze outfit bij de winter?

De Stockholm kledingstijl is helemaal in dit jaar en dat betekent UGGS! Door het te combineren met een straight jeans en een korte wollen jas loop jij er net zo trendy bij als de meiden van de Stockholm Fashion week! Om de winterse kou te trotseren, combineer je het met een wollen sjaal en een klein tasje om je outfit af te maken. Probeer met kleuren te combineren maar tegelijkertijd ook te matchen. Als je gaat voor een donker gekleurde jas, kies dan voor een lichte broek en andersom. Dit zorgt voor contrast. Ga voor een matching trui en sjaal zodat het geheel samen komt.

Waarom past deze outfit bij de lente?

De zon begint weer te schijnen en dat betekent SHOULDERS OUT! Door een oker kleur te dragen, match jij met de omringende bloemen die in bloei staan. Met gouden accessoires en hakken zorg je voor een chique look! Zorg voor een licht stofje voor het pak zodat jij de hele dag kunt rondstruinen met het warme weer. De zonnebril en tas hebben allebei een golden touch en dat zorgt ervoor dat de outfit een geheel wordt.

Wij hopen dat jullie inspiratie kunnen halen uit deze outfits en kijken ernaar uit om jullie looks te zien! Groetjes: Tessa, Lara en Lieve