FestyLand is groots in het kleinschalige, knusse, gezellige en intieme en zet veranderingen verder door want “verandering van spijs doet feesten!” Op 6, 7 én 8 oktober worden de festivalpoorten in Volkel weer geopend. Beide FestyLand dagen zullen een duidelijkere scheiding en een ander thema mee krijgen.

Vrijdag 6 oktober gaat namelijk verder als “FestyLand – LIVE” en zaterdag 7 oktober als “FestyLand – FIËSTA”. Op zondag(8 oktober wordt het terrein omgeturnd voor Heerlijk Hemelrijk Festival: een dag écht voor iedereen. En dat alles voor de bizar lage entreeprijzen. Mooi, of niet dan!

FestyLand – LIVE, op vrijdag 6 oktober wordt gevuld met livemuziek, pop, tributes en andere vrolijke klanken. Voor slechts €22,50 geniet je van 18:00 – 01:30 uur van de vele area’s, gezelligheid en nog meer. In de Mainstage staan de grootste feestbands geprogrammeerd, de Tribute Tempel spreekt voor zich wat daar gebeurt. The Pub is de gezelligste kroeg van het festival met live bands en het Festivalcafé kan eigenlijk wel het feestcafé genoemd worden. Tot slot kan er flink gedanst worden in de dans area’s.

Tijdens FestyLand – FIËSTA op zaterdag 7 oktober zullen pop, dance, 90’s, R&B en feestmuziek de revue passeren. Van 14:00 – 01:30 uur, geniet je voor slechts €27,50 een absoluut feestspektakel. Niets is te gek en alles kan en mag! Ook op zaterdag is het feest in de Mainstage met de populairste popacts van het moment, is The Pub mét live bands de gezelligste kroeg van het festival en zou het Festivalcafé ook vandaag het feestcafé genoemd moeten worden. De hotste dj’s acts knallen het dak eraf in de Desperados en de billen kunnen geshaked worden bij dans area’s. Één grote FIËSTA dus!

Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 8 oktober gaan we nog even door. Sinds jaar en dag is dit de dag voor alle leeftijden, voor jong en oud! De Mainstage wordt deze dag omgebouwd tot Tribute Walhalla. The Pub heeft op zondag dezelfde insteek als tijdens FestyLand en in de Desperados wordt gehost door de mannen van het populaire STUK TV. Ook zijn er diverse Fun Zones verspreid over het terrein met springkussens en ander vermaak voor de allerkleinsten. Een feest voor iedereen dat je écht niet mag missen!

Locatie:

FestyLand vindt plaats op Recreatiepark Hemelrijk in Volkel.

Recreatiepark Hemelrijk Zeelandsedijk 34-A 5408 SM Volkel