De airup fles: 

Is de smaakmaker van het jaar. Iedereen wilt er eentje een gedachte die omgezet wordt in geur. De fles zorgt ervoor dat je denkt dat je een lekker smaakje drinkt maar het is gewoon water, het is dus veel beter dan al die suikers die in cola zitten of in andere zoete drankjes je hebt er veel verschillende soorten smaken van, maar eigenlijk is het echt een zieke mindfuck. Iedereen denkt altijd dat je smaak door je tong komt maar dat is niet zo het is je geur waardoor je denkt dat je wat lekkers drinkt. 

Feitjes over de airup fles: 

  1. De fles heeft een inhoud van 650 ml. 
  1. Met een airup pod kun je 5 liter water wegdrinken 
  1. Je hebt veel verschillende soorten smaken 
  1. De prijs van de airup fles 34,95,- 
  1. De airup fles kan niet in de vaatwasser 
  1. Je kan normaal water vervangen door bruiswater 

Onze mening over de airup fles:  

Iris: wat ik van de fles vind? Vaak denk ik dat de fles wel werkt maar ik zou toch niet helemaal snappen hoe?! Je proeft toch wel altijd nog dat je water zou drinken? Ik heb zelf wel is gedacht zal ik de fles kopen, maar toch doe ik het niet door wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken. Je koopt natuurlijk de fles maar dan moet je ook nog de pods kopen, als je ze niet lekker vind ik het doei geld, als je pods op zijn is het weer dat je ze opnieuw moet komen. Ik zeg koop gewoon een goede fles waar je water uit kunt drinken en neem af en toe een lekker zoet drankje. 

Merle: wat ik van de fles vind. Als eerst vind ik het een leuk concept, omdat veel jongeren veel suikers drinken zonder dat ze dat door hebben, dit is daarom een ideaal concept om daar verandering in te brengen. Het steekt jongeren ook aan om de fles te kopen aangezien het een een trend is geworden. ik zou hem zelf nooit kopen ik vind het ontwerp niet mooi, en vind het dan ook veel geld. Ik drink liever niks dan dat ik water met een smaakje moet drinken.