Ben jij op zoek naar een jong stagebedrijf waar je verschillende dingen kan doen? Dan is Brave International echt een stageplek voor jou. Bij dit stagebedrijf krijg je de kans om erachter te komen hoe het is om een website en social media te onderhouden. Brave International is een bedrijf wat verschillende websites onderhoudt. Deze websites kan je ook online opzoeken. www.vuurkorfwinkel.nl , www.terrashaardshop.be , www.feuerkorb-shop.de en www.boutiquefoyerexterieur.fr .

Over het Bedrijf

Het is een jonge onderneming, maar ze werken heel gedreven en willen ook doelen die ze hebben snel streven. Je leert op deze stage hoe een site in elkaar zit en wat er allemaal achter een webshop zit, ook wel de background van de site genoemd. Hier worden bijvoorbeeld de productteksten en tags neergezet, ook worden de foto’s van de producten die op de site staan hier ingevoerd. Je leert ook omgaan met verschillende social media platforms. Alle websites hebben ook een eigen Instagram, Facebook en Pinterest account. Voor deze accounts ga je natuurlijk content maken en dat den je meestal via Canva. Je wordt natuurlijk meegenomen door de praktijkbegeleider van Brave International en alles wordt voor je uitgelegd. Als je iets niet begrijpt kan je het natuurlijk altijd vragen. Er wordt uiteindelijk wel van je verwacht dat je doet waarvoor je komt en dat je dat ook zelfstandig uit kan werken.

Iets voor jou?

Ben jij nou een leergierige student die graag in een jonge bedrijfsomgeving wil werken en dit bedrijf door middel van de social media hoger op de markt te zetten is deze stage echt iets voor jou!