Ik heb recentelijk stagegelopen bij RegioInBedrijf, gevestigd in Waalwijk, een bedrijf dat zich specialiseert in het samenbrengen van andere bedrijven en het faciliteren van samenwerkingen tussen hen. Mijn voornaamste taken tijdens mijn stageperiode omvatten het plaatsen van artikelen en het delen van betaalde content, wat ook de enige werkzaamheden waren die ik mocht uitvoeren.

Helaas waren er enkele uitdagingen tijdens mijn stage-ervaring. Mijn stagebegeleider vanuit het bedrijf had de neiging om regelmatig te laat te komen of soms zelfs helemaal niet op te dagen, wat de toegankelijkheid tot begeleiding beperkte. Dit gebrek aan consistentie in de aanwezigheid van de stagebegeleider maakte het moeilijk om regelmatig bij hem of haar terecht te kunnen voor feedback of hulp.

Ondanks deze uitdagingen heb ik waardevolle ervaringen opgedaan met betrekking tot het plaatsen van artikelen en content, en heb ik inzicht gekregen in het faciliteren van samenwerkingen tussen bedrijven. Het bedrijf heeft een interessante focus en biedt mogelijkheden om vaardigheden op het gebied van contentmarketing verder te ontwikkelen. Desondanks zou een meer consistente en beschikbare stagebegeleiding de algehele stage-ervaring aanzienlijk hebben verbeterd.