Heb jij het al gehoord? Nog 1 dag voor het fijnste en leukste feestje van heel het jaar: Smèrrig Halloween 2018. Na een aantal goed lopende feestjes met heerlijke thema’s is het tijd voor de volgende editie. En met wat voor een artiesten… o.a. Dansado & de Feestneger, die heerlijke plaatjes komen draaien. Johhny 500, want ja schatje zet ‘t op, skurbaaaah. En niet te missen natuurlijk: Cascada die de boel op stelten komt zetten.

Chipz is back

Chipz, de popgroep die in 2002 doorbrak met liedjes als 1001 Arabian Nights en Chipz in black maakte afgelopen woensdag bekend dat zij terugkwamen. Hun eerste optreden gaat natuurlijk plaatsvinden bij het feestje Smèrrig, hier gaan ze de ouwe gouwe plaatjes hits na een lange tijd zingen. Wij zijn benieuwd!

In je La Casa de Papel outfit?

Grim Reaper, Horror Sneeuwwitje of toch je La Casa de Papel outfit? Dit keer is het thema Halloween, we zijn hierdoor erg benieuwd wat voor toffe outfits er dit keer komen. Het feestje vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en begint al lekker vruuuug. Op dit moment is 95% van de kaartjes al uitverkocht. Wil jij alsnog een kaartje bemachtigen om aanstaande zaterdag helemaal uit je dak te gaan? Wees er dan snel bij!  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-smerrig-halloween-festival-2018-46179679665

VH