Een hele goede dag. De meeste mensen zullen mij niet herinneren maar mijn naam is Lisa Martens. Ik was diegene die altijd maar een beetje stil in de klas zat, minding my own stuff. Maar ik wist precies wat er in de klas gebeurde. Want wie let nou op de weirdo die eigenlijk toch nergens bij hoort. Zo heb ik wel een paar interessante feitjes opgepikt, die ik natuurlijk voor mezelf houd. Ik ben namelijk niet iemand die over alles en iedereen gaat lullen. Ik heb mijn eigen problemen en vrienden om me druk over te maken.

Het maakt mij niet uit wat je van me denkt. Ik ben wie ik ben, en het kan me ook geen reet schelen wat jij doet, vindt of denkt. Het is niemands zaak om te beslissen hoe iemand eruit moet zien, of moet gedragen. Kijk eerst naar jezelf joh. Niemand is perfect en dan vooral jij niet. Als je iets minder op anderen zou letten, en je jezelf minder gaat vergelijken met anderen, ga je jezelf ook wat minder haten 😉

Wat mijn klas wel waarschijnlijk van me weet, is dat ik goed ben in mediavormgeving. Dan weten mensen kennelijk wel dat ik besta. Nou ja, ik help altijd wel een hand, ik bedoel als ik hun zou negeren dan zou ik net zo erg zijn. Of niet?

Misschien probeer ik wel te weinig te socializen, I dunno. Of tja, misschien ben ik gewoon het rare kind dat elke klas heeft. Dat heb ik nu eenmaal wel geaccepteerd. Maar ik ben liever raar dan normaal. Want hoe kan je van jezelf iets maken als je gewoon maar met iedereen meeloopt, alsof ze honing aan hun kont hebben. Je moet jezelf kunnen onderscheiden van de rest, maar ook vooral jezelf zijn. Want als iedereen zou doen wat anderen doen, zou de wereld een hele saaie wereld zijn.

Maar in het kort. Hallo, mijn naam is Lisa en ik ben een weirdo.