Als jij iets leuks wil gaan doen in Tilburg dan is Break Stuff echt iets voor jou. Break Stuff zit in hartje Tilburg en is een leuke gelegenheid om een keer iets nieuws te gaan doen met je vrienden of vriendinnen.

Wat is Break Stuff?

De naam zegt het al. Je kan simpelweg door te betalen verschillende dingen kapot maken. Je moet hier denken aan dingen zoals servies, tv’s en auto’s. Nadat je al je agressie kwijt bent, kan je de dag natuurlijk afsluiten met een drankje aan de bar. Ook worden alle Break Stuff sessies live opgenomen. Dus als je wil kan je je sessie altijd ontvangen en thuis nog een keer gezellig bekijken. Break Stuff heeft veel goede reviews. Radiostations zoals 3FM en Omroep Brabant zijn erg enthousiast over dit nieuwe concept.

Veiligheid

Je denkt nu misschien ‘is dit gebeuren wel veilig?’. Er wordt veel rekening gehouden met de veiligheid binnen Break Stuff. Bij elke sessie word je begeleid door professionals die er altijd voor zullen zorgen dat de veiligheid gegarandeerd is. Ook krijg je natuurlijk lichaamsbescherming zoals helmen en handschoenen.

Prijs

Er zijn vier verschillende pakketten waar je uit kan kiezen namelijk: Small, medium, large en premium.

Small: Dit is het goedkoopste pakket. De prijs is €18,95 p.p. Met dit pakket kan je jezelf laten gaan op servies.

Medium: Dit pakket kost €23,95 p.p. Je mag je hier laten gaan op borden, flessen, glazen en potten. Ook krijg je nog een elektronisch apparaat om op los te gaan.

Large: Het large pakket kost €29,95 p.p. Dit pakket is een combinatie van het medium pakket en het small pakket. Als je Break Stuff doet, dan doe je het goed.

Premium: Het premium pakket is voor de mensen die echt los willen gaan. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld auto’s. De prijs gaat in overleg met Break Stuff.

Wil jij je agressie kwijt voor een kleine prijs? Ga dan naar https://break-stuff.nl/reservations/.