De meesten kijken hier al lang naar uit, de zomervakantie. Goed nieuws, het is al bijna zover! Maar eerst nog even doorbijten, de toets dagen komen eraan. Op 17, 18 & 19 juni gaan de eerste en- tweedejaars de puntjes op de ‘i’ zetten en daarna kan iedereen vakantie vieren!

Misschien heb je al een planning gemaakt voor in de zomervakantie. Dagjes weg, op vakantie gaan en leuke festivals bezoeken. Heb je nog geen planning? Wij hebben héle leuke ideeën voor je verzamelt en deze voor jou op een rijtje gezet.

Er vinden een aantal gave festivals plaats deze periode. Niet om de hoek, maar wel leuk om mee te maken: Electroland. Electroland is een groots muziekfestival in Disneyland Parijs en vindt plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli 2019. Een verblijf in Disneyland, inclusief entree voor het festival is al te boeken voor €289,00. Toch op zoek naar iets in de buurt? Dan kun je zaterdag 13 juli een kijkje gaan nemen op het ‘Daydream festival’ in Best. Met een leuke line-up, met onder anderen Lil Kleine, Freddy Moreira en Quintino. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €36,00. Gooi die heupjes maar los!

Ben je niet zo’n festivalmens? Dan zijn er nog genoeg andere leuke uitstapjes. Het is zeker de moeite waard om eens te gaan kijken in het grootste virtual reality center ‘Enversed’ van Europa in Eindhoven. Een toffe beleving! Er zijn 9 VR-rooms met in iedere kamer, leuke games. Houdt er wel rekening mee dat de op maandag gesloten zijn.

Alle leerlingen van De Rooi Pannen, heel veel succes met de toets dagen en geniet van de vakantie!