Karnaval festival is een feest op 22 en 23 februari van de organisatie Intents. Karnaval Festival is een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Met een outdoor mainstage, een mega indoorfeesttent, een kei gezellig feestcafé, de partyhut en de beruchte Intents Boombox zijn alle ingrediënten compleet voor een te gekke carnaval.

Karnaval festival gebruikt ook veel marketing en promoties online en offline. Online posten ze bijvoorbeeld op Instagram over de line-up, gave beelden en filmpjes van het festival. Ze posten ook over de ticket verkoop en early bird tickets. Verder plaatsen ze ook veel op Facebook over pendelbussen, locatie en leeftijdsgrens. Op facebook kan je ook aanzetten dat je aanwezig bent op het festival, dan kan je zien wie er van je vrienden nog meer komen en krijg je meldingen over nieuwe informatie over Karnaval festival.

Op YouTube heeft het festival ook een account met after movies en andere beelden die erg aantrekkelijk zijn.

Op de website van karnaval Festival kan je ook alles vinden van contactgegevens tot de partners met wie ze samenwerken.

De offline marketing van Karnaval Festival zijn posters die door de stad hangen en borden langs de weg voor automobilisten.

Bronnen: https://www.karnavalfestival.nl/

L.V.