Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en leerzame stage? Dan is Stars of the Net het perfecte bedrijf voor jou. Tijdens mijn stage bij Stars of the Net heb ik een boeiende en leerzame ervaring opgedaan in de wereld van online marketing. Stars of the Net is een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in het creƫren van online content en het beheren van verschillende social media-platforms. In dit verslag zal ik mijn ervaringen, taken en leermomenten tijdens mijn stageperiode bij Stars of the Net beschrijven.

Bij Stars of the Net word je gekoppeld aan een vaste werknemer, elke werknemer heeft zijn eigen klantenlijst, zo werk je dus altijd voor een klant van jouw stagebegeleider! Dit zijn van allerlei verschillende opdrachten. Je doet veel kennis op van Google en de formules daarvan. Je leert werken met Google Ads en Google Editor. Je gaat veel onderzoeken doen om er al het mogelijke uit te halen voor de klant!

Als jij stage wilt lopen bij Stars of the Net moet je gedreven, gemotiveerd en leergierig zijn. Je moet bereid zijn om veel te willen leren. In het begin krijg je veel informatie op je afgevuurd, maar dit buit zich uit in je hele stageperiode.

Stars of the Net organiseert zo eens in het kwartaal in een personeelsuitje. Met het jonge team ga je een plezierige dag hebben die de teambinding zal vergroten, en ook stagiaires mogen mee! Zo gingen wij de laatste keer allerlei activiteiten doen bij De Voltage, van lasergamen tot karten en van VR tot steengrillen. Het is altijd gezellig binnen het team en dit zal je helpen om jouw plekje binnen het jonge en gezellige team te vinden.