Stars of the Net is een dynamisch online marketingbureau in Tilburg, gelegen naast het Willem II stadion op het industrieterrein. Sinds mei vorig jaar zitten we in een nieuw kantoor en hebben plannen om in 2025 naar een nog mooiere locatie te verhuizen. Ons jonge team, met een gemiddelde leeftijd rond de 24/25 jaar, verwelkomt ook ervaren collega’s. We zijn trots op onze informele sfeer waarin je intensieve 1-op-1 begeleiding krijgt, gebruik kunt maken van een bedrijfslaptop en samen geniet van een eenvoudige verzorgde lunch.

Als stagiair bij ons bedrijf, ontvang je naast waardevolle kennis en praktijkervaring in online marketing ook een stagevergoeding van €200. Je leert werken met essentiële tools zoals Google Ads en Merchant Center, en je krijgt training in het uitvoeren van zoekwoorden- en websiteanalyses. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en je wordt aangemoedigd om zelfstandig na te denken over verbeteringen binnen het bedrijf.

SEO en SEA zijn kernonderdelen van je leertraject. Voor de exacte inhoud hiervan verwijs ik je graag naar je docent of doe zelf onderzoek online. Onafhankelijkheid, initiatief nemen en duidelijk communiceren over je leerwensen worden erg gewaardeerd.

Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Zo heb ik tijdens mijn stage twee geweldige bedrijfsuitjes meegemaakt: een VR-ervaring in Eindhoven en een kerstdiner gevolgd door een avondje uit in België.

Interesse in een stage waar je veel kunt leren en waar je input telt? Bezoek dan onze website https://starsofthenet.nl/ en volg ons op Instagram https://www.instagram.com/starsofthenet/ voor een blik op ons team.

#OnlineMarketing #Stage #Tilburg #SEO #SEA #GoogleAds #Leerzaam #Teamwork #StarsOfTheNet #MarketingStage #Stagevergoeding #CarriereGroeien #Bedrijfsuitjes #WorkHardPlayHard