Ik heb het afgelopen half jaar met veel plezier stage gelopen bij Human Protection op de afdeling Marketing Communicatie. Human Protection helpt je bij het bieden van zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid bij risicosituaties in de zorg.

Deze periode was niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm leerzaam. Ik heb het heel gezellig gehad met alle collega’s en daarnaast heb ik ook veel nieuwe vaardigheden opgedaan. In een half jaar tijd kan je natuurlijk veel verschillende dingen leren. En dit zorgde ervoor dat ik erg variërend werk had, en dat maakte het heel leuk.

Mijn verantwoordelijkheden omvatten onder andere het schrijven van nieuwsbrieven, beheer van social-media en de website, het opstellen van social-posts en blogs, het deelnemen aan overleggen en het ondersteunen van verschillende projecten. Ik vond het erg leuk om te zien hoe mijn inspanningen bijdroegen aan het bedrijf, en dat ze oprecht ook iets aan mij hadden als stagiair zijnde.

Mijn collega’s, vooral mijn stagebegeleiders, waren altijd bereid om hun kennis te delen en mij te begeleiden in mijn taken. Hierdoor kon ik snel ontwikkelen binnen het vakgebied. Naast het harde werken, waren het ook hele fijne mensen. In de pauzes konden we altijd gezellig kletsen. Een hoogtepunt van mijn stageperiode was de maandelijkse bedrijfslunch. Waarbij we de kans kregen om gezellig samen te komen met al het personeel en te genieten van een heerlijk broodje naar keuze op de kosten van het bedrijf. Dus naast het harde werken, kan je het bij Human Protection dus ook heel gezellig hebben, wat net zo belangrijk is.

Een gemiddelde werkdag op de afdeling marketing communicatie is erg gevarieerd. De ene keer moet je een nieuwsbrief schrijven, de andere keer de website beheren. Deze afwisseling is erg leuk. Daarnaast kan je tussendoor ook af en toe kletsen met de collega’s, zowel tijdens de werkzaamheden als in de pauzes.  

Al met al kan ik zeggen dat mijn stage bij Human Protection een waardevolle ervaring was. Het heeft mijn inzicht in marketing en communicatie aanzienlijk vergroot, en ik heb mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen op bepaalde gebieden. Ik ben de collega’s en het bedrijf heel dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen. En ik kijk met veel voldoening terug op mijn periode bij Human Protection.

Dus ben jij een persoon die erg creatief is, van veel variatie houdt en ook wel een beetje ondernemend is? Dan is deze stage perfect voor jou.

#Leerzamestage #teamgezelligheid #Marketingskills #Terugblikopstage #Tilburg­