Stage Gentle Oisterwijk

Ik heb stagegelopen bij Gentle Oisterwijk. Dit is een dames kledingzaak in Oisterwijk met een webshop. Ik was hier marketingcommunicatie specialist en heb de webshop met een aantal collega’s overgenomen. Het bedrijf is niet heel groot. In de winkel en webshop werken er samen ongeveer 15 mensen. Ik heb hier stagegelopen van 9.00 tot 17.00 uur, 5 dagen in de week. De dagen begonnen allemaal hetzelfde. In de ochtend checken we de mail, bestellingen en socials en rond 10 uur gaat de winkel op en gaan we naar beneden om pakketjes in te pakken en even gedag te zeggen tegen onze collega’s. De rest van de dag zag er eigenlijk elke dag anders uit. Soms hadden we een fotoshoot, een event of moesten we gewoon content maken voor de komende week. Ik heb ook veel in de winkel geholpen als het druk was of als we bij liepen met ons eigen werk. We werkte boven met 4 meiden en beneden werkten er ongeveer 10 vrouwen. Meestal 3 tegelijk. We hadden goed contact met alle collega’s omdat de winkel verbonden was met de webshop. Mijn stagebegeleider werkte ook in de winkel en zag niet veel wat ik deed maar gaf wel veel opdrachten op. Dingen zoals contact opnemen met een klant over een artikel of nieuwe dingen bestellen. Ook hadden wij contact met Yuvia. Dit is een bedrijf dat grotendeels voor onze bestellingen zorgt. Zij zorgen ervoor dat als mensen een bepaald artikel van de website opzoeken dat wij als zoek resultaat boven aan stonden. Deze man is ook een keer langs geweest om hierover uitleg te geven. Daarnaast was er nog een belangrijk bedrijf waar wij contact mee hadden. Dit bedrijf zat achter onze website. Zij regelden van alles voor ons en konden altijd appen of bellen als er een storing was. Ik heb ook veel buiten geshoot met modellen om zo meer de nieuwe collectie te laten zien. Voordat ik kwam hadden ze ook al tiktok maar ik heb sinds mijn stage de tiktok overgenomen en geprobeerd om 1 of 2x te posten in de week. Ik heb ook stage vergoeding gekregen, dit was iedere maand 150 euro contant en 150 euro die ik kon uitgeven in de winkel. Zo kon ik elke maand shoppen in de winkel. In de tijd van mijn stage hebben we ook een paar events gedaan. Dit heb ik onder andere uitgewerkt, voorbereid en ik heb tijdens het event geholpen. Zo hebben we een event gehad van een merk uit de winkel, van een merk buiten de winkel en een modeshow in samenwerking met een restaurant en kapsalon. Dit was heel leuk om te ervaren en te kijken hoe dat allemaal werkt.

Mijn laatste dag heb ik getrakteerd en natuurlijk afscheid genomen van mijn collega’s. Ik heb wat extra’s gehad en een vakantiebaan aangeboden gekregen omdat ze zo tevreden waren met ons.

Ik raad dit bedrijf erg aan omdat er veel afwisseling is in de taken, je leert veel en je wordt goed begeleid. Ik heb een hele leuke stageperiode gehad

#GentleOisterwijk #stageperiode #school #marketingcommunicatiespecialist