Het was een geweldige ervaring om als stagiair bij WOT! Promotions te werken, waar mijn taken voornamelijk gericht waren op het beheren van sociale media en het vastleggen van unieke momenten in de studio. Gedurende mijn stageperiode kreeg ik de kans om mijn vaardigheden op verschillende gebieden te ontwikkelen en te werken binnen een dynamisch bedrijf.

Een van mijn belangrijkste verantwoordelijkheden was het beheren van de sociale media-accounts van het bedrijf. Hier kreeg ik de vrijheid om creatief te zijn en de online aanwezigheid van WOT! Promotions te versterken. Het was inspirerend om te zien hoe mijn ideeën en bijdragen werden verwelkomd en toegepast, waardoor ik kon groeien in mijn rol als social media beheerder.

Daarnaast bood de studio-omgeving me de kans om mijn fotografievaardigheden aan te scherpen. Het vastleggen van verschillende projecten en evenementen was niet alleen uitdagend, maar ook ontzettend lonend. De professionele apparatuur en de ondersteuning van het team hielpen me om mijn creatieve grenzen te verleggen en hoogwaardige beelden te produceren.

Naast mijn hoofdtaken werd ik betrokken bij diverse algemene klussen binnen het bedrijf. Dit gaf me een breder perspectief op de dagelijkse gang van zaken en zorgde ervoor dat ik een goed begrip kreeg van alle aspecten van het bedrijf. Het team bij WOT! Promotions was altijd bereid om te helpen en mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik me snel kon aanpassen en betrokken kon raken bij verschillende projecten.

Kortom, mijn stageperiode bij WOT! Promotions was een onvergetelijke ervaring die mijn professionele groei heeft bevorderd. De mogelijkheid om me bezig te houden met verschillende aspecten van het bedrijf, van sociale media tot fotografie en algemene taken, heeft mijn vaardigheden verbreed en mijn enthousiasme voor de branche vergroot. Ik ben dankbaar voor de kennis die ik heb opgedaan en de waardevolle connecties die ik heb kunnen opbouwen tijdens mijn tijd bij WOT! Promotions.