Leuk en Flexibel stageplek

De afgelopen maanden liep ik stage bij een Marketing bedrijf in hartje van Tilburg. Ik heb bijna een half jaar bij hun mogen werken en leren als stagiaire medewerker marketing en communicatie. 

Ze zijn een breed bedrijf doordat krijg je de mogelijkheid om op verschillende projecten te kunnen werken en leren. Naast marketing, zijn ze ook een advies bureau dus dit geeft je ook de kans om een keer op pad te gaan buiten het kantoor. Denk aan bijvoorbeeld op afspraak advies of informatie aan klanten geven.De nadruk lag op zelfstandig werken, initiatief tonen en voortdurend leren. Dit bedrijf biedt een omgeving waarin zelfstandigheid en vrijheid centraal staan. 

Mijn dagelijkse taken waren het beheren en actualiseren van de verschillende socialemediaplatforms van het bedrijf. Hierbij was het van belang om de content actueel te houden. Daarnaast werd van mij verwacht dat ik actief deelnam aan relevante cursussen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. 

In conclusie biedt V&B Media Solutions in Tilburg een omgeving waar zelfstandigheid, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog staat. Het bijhouden van sociale media en het volgen van cursussen vormden de kern van mijn stageactiviteiten, waarbij ik de ruimte kreeg om zelfstandig te werken en mijn taken op mijn eigen manier uit te voeren. Voor diegenen die houden van zelfstandig werken, het zelf zoeken naar oplossingen en het continu streven naar leren, is dit bedrijf een veelbelovende werkomgeving.