Mijn stagebedrijf heet Doe Nederland. Het is een activiteitenbedrijf waar veel mensen, bedrijven of andere groepen langskomen voor een activiteit. Denk hierbij aan een escape room of een workshop.

Mijn werkzaamheden waren daar dus ook voornamelijk het begeleiden van de activiteiten. Het zijn niet direct dingen die met mijn opleiding te maken hebben (marketing en communicatie), maar misschien eerder bij toerisme of event. Verder heb ik wel een aantal dingen gedaan die gericht waren op mijn opleiding. Zoals de sociale media bijhouden en ik heb een keer een nieuwsbrief mogen schrijven.

Hoe zien je dagen er uit? Het waren lange dagen, je kwam aan om half negen. Dat is je begintijd en dan doe je, je normale werkzaamheden. Denk dan aan schoonmaaktaken of andere dingen die je stagebegeleider aan je doorgeeft. Je kijkt daarna op je rooster en of je nog op bepaalde activiteiten staat. Heel simpel daar wacht je dan op en dan begeleid je de activiteit en help je de mensen. Als je dag voorbij was om half zes, mocht je uitklokken en lekker naar huis. Ik kreeg ook stage vergoeding dat zat tussen de 150 en 200 euro per maand

Leuke uitjes - Café Zomers & ZomersVerder is het wel echt een leuk bedrijf qua personeel, het is een jong team wat er staat denk dus aan tussen de achttien en de dertig jaar. Erg gezellig altijd leuke uitjes, op elke vrijdagavond (dus als je klaar bent) is er ook nog een leuke borrel bij het café er tegenover. Dus als jij echt een persoon bent die het leuk vindt om voor grote groepen te staan, en activiteiten te begeleiden dan zou ik bij dat bedrijf zeker een kijkje nemen.