Omdat het eindelijk bijna herfstvakantie is hebben wij als mediaweekredactie bedacht om voor elke dag een activiteit te verzinnen zodat je je nooit gaat vervelen in jouw vakantie!

Maandag 14 oktober

Heel de week wordt er in Amsterdam het Amsterdam Dance Event gehouden, Er zijn verschillende festivals en optredens. Het is vooral gericht op dancemuziek en alles in die richting, er komen

tijdens ADE altijd verschillende dj’s en artiesten samen om optredens te geven. Je hebt voor de meeste optredens of festivals wel een kaartje nodig. Geïnteresseerd? Neem dan nu een kijkje op: https://www.amsterdam-dance-event.nl/en/

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 15 oktober

Het is natuurlijk heel erg afhankelijk van het weer maar de dierentuin is altijd een leuk dagje weg. Naast dat het erg gezellig is om met je familie of vrienden is het ook altijd leuk om alle dieren te zien en lekker te eten. De dierentuin die voor de mensen uit Tilburg het dichtstbij is, is voor ons Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Geïnteresseerd of meer informatie over De Beekse Bergen? Neem een kijkje op: https://www.beeksebergen.nl/op-safari/dagje-uit?gclid=CjwKCAjw29vsBRAuEiwA9s-0B9-y31EMcmO7TljZvWz7l0YAGw4mi2rG5XF-IQTs1Ol0qkD7MuGlrxoCWYMQAvD_BwE

 

 

 

Woensdag 16 oktober

Een dagje weg in de vakantie is altijd goed. Binnen Nederland heb je natuurlijk heel veel leuke steden en anders is er in ons kleine buurland ook nog genoeg te bekijken. Hier heb je een paar steden waar ik erg over te spreken ben, buiten Tilburg en Breda dan

 • Utrecht
 • Rotterdam
 • Amsterdam
 • Antwerpen
 • Maastricht
 • Leiden
 • Groningen

 

Donderdag 17 oktober

Wat is er beter dan ergens lekker uitgebreid te gaan lunchen met je familie of vrienden? Tegenwoordig is iedereen helemaal in to sushi. Hierbij een paar sushi tentjes, waar je veel sushi kan eten voor weinig geld.

De Geisha Lounge in Breda en Tilburg. Voor een kleine lunch betaal je €13,45 en voor een grote lunch betaal je €19,45.

Bij Sumo betaal je voor een lunch €20,10 per persoon, je hebt dan keuze uit de gehele menu kaart.

Alle prijzen zijn exclusief drankjes.

 

 

 

 

 

Vrijdag 18 oktober

Het is alweer bijna weekend, dat betekent uitgaan! In Breda en Tilburg heb je enorm veel leuke cafés en uitgaansgelegenheden.

In Breda heb je onder andere

 • Cafe Nassau
 • Janssen
 • 10

Hier hebben ze elke avond ook leuke spellen, je kan er onder andere dobbelen voor je drankje en op vrijdag is er happy hour tussen 16.00-17.00 bij café Janssen die altijd goed bezocht wordt.

In Tilburg heb je

 • Cafe Philip
 • Cafe Polly Maggoo
 • STUDIO

Alles ligt lekker dichtbij elkaar in Tilburg, wat enorm fijn is!

Zaterdag 19 oktober

Shoppen, je kan natuurlijk in de vakantie er ook lekker een dagje op uit gaan om te shoppen. Je hebt in de herfstvakantie weer mega veel nieuwe collecties in de leukste winkels. Ga er lekker op uit en scoor een leuke outfit!  

 

Zondag 20 oktober

Zondag is de dag dat je lekker kan uitrusten en heerlijk een filmpje in bed of op de bank kan kijken. Tegenwoordig staan bijna alle series en films op Netflix en Videoland, zo kan jij jouw favoriete serie bingewatchen.

 

Fijne herfstvakantie allemaal!