Nieuwjaar is alweer bijna, Gezellig met je familie of vrienden een drankje drinken en terugblikken op het afgelopen jaar. Dit is altijd superleuk. Weet jij al wat je wil gaan doen? In deze blog gaan we jullie vertellen wat je kunt doen tijdens oudjaarsavond. Misschien zit hier ook wel een leuk idee voor jouw en je vriendengroep bij!  

Nieuwjaar vier je met heel Nederland, gezellig met je familie terugblikken op afgelopen jaar, vuurwerk kijken en olliebollen eten! Maar je kunt een hoop andere dingen doen op oudjaarsavond. Ik ga jullie 3 leuke ideeën geven die je kunt doen op oudjaarsavond samen met je vrienden.  

Samen met je vriendengroep een huisje huren 

Een huisje huren samen met je vrienden, hier zijn ik en mijn vrienden ooit op gekomen in de coronatijd, we konden natuurlijk nergens uit en eigenlijk mocht je toen in die tijd niet met meer dan 4 personen bij elkaar zitten. Tijdens nieuwjaar hebben wij toen met 8 man een huisje gehuurd in een dorp in Noord-Brabant, tussen de boeren. Hier zijn wij vanaf oudjaarsdag 3 dagen lang verbleven. Samen biertjes gedronken en een hoop spelletjes gespeeld. Samen nieuwjaar gevierd en een superleuke tijd gehad met zijn alle, dit is echt een aanrader! Natuurlijk kun je als je in de buurt van een stad zit ook uitgaan. 

Uitgaan met oud op nieuw 

Uitgaan met oudjaarsavond is ook leuk, vaak zijn er plaatselijke kroegen en zalencentrums die met nieuwjaar een speciale oudjaarsavond organiseren. Erg leuk als je allemaal vrienden en bekenden tegenkomt tijdens het stappen op oudjaarsavond. Naast plaatselijke feesten zijn er ook een hoop nieuwjaar festivals waar je heen kunt gaan. Het enige nadeel als je uitgaat met nieuwjaar is dat het heel erg druk is.