Wil jij mensen helpen om ze een gezondere en fittere levensstijl toe te wijzen, dan is Multifit / Seven Fitness de stageplek voor jou.

De stage bevindt zich in Bladelstraat 4 in Tilburg. Het is erg toegankelijk met de auto maar je kunt er ook komen met het openbaar vervoer.

Ik heb mijn stageperiode doorgebracht achter de receptie. Hier heb ik verschillende dingen moeten doen, van administratief werk tot mensen overhalen om bij ons te komen sporten (sales). Er was dus genoeg afwisseling en ik kreeg hiervoor ook een heleboel vrijheid. Verder heb ik ook geholpen met de sociale media en verschillende marketingstrategieën, zoals flyers uitdelen en helpen met de website indelen.

Naast alle dingen die je moet ondernemen, heb je een erg enthousiast team aan je zij dat voor je klaar staat. We hebben verschillende activiteiten gedaan met het team; Cocktailworkshop, uit eten, nieuwjaarsborrel en verschillende cursussen om het niveau van het team hoog te houden.

Ik heb erg genoten van mijn stageperiode, ik heb ook enorm veel geleerd en vond het vooral prettig hoe ze me van stagiaire tot volwaardig collega hebben opgeleid.

Raf Stroeken

#Stage #Fit #Tilburg #Marketing&communicatie #Reeshof #Sportschool #LeukeCollega’s