Graag deel ik aan jullie mijn ervaring als stagiair bij Young Capital in Den Bosch! Young Capital is een uitzendbureau dat mensen helpt aan een nieuwe baan. Tijdens mijn stage heb ik de recruiters van mijn team geholpen. Ik moest bijvoorbeeld nieuwe reacties op vacatures bellen, vacatures schrijven, video-interviews houden met nieuwe kandidaten, nieuwsbrieven ontwerpen en nog veel meer!

Het was een pittige, maar zeker leerzame stage. Mijn collega’s lieten me veel zelfstandig doen en ik voelde me niet als zomaar een stagiair. Bij Young Capital hebben ze ook een Intern Experience Day voor alle stagiaires in Nederland. Dan gaan we samen naar het hoofdkantoor in Hoofddorp voor een leuke kennismakingsdag. Ook mocht ik meedoen aan regiomeetings en personeelsfeesten, zoals de Kick Off van het nieuwe jaar. Dat werd gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht.

Young Capital is een leuke stageplek als je zoekt naar een commercieel en groot bedrijf. Je komt in een redelijk jong team en in een mooi pand! Ze zorgen elke dag voor je lunch en je krijgt een werklaptop en telefoon. Je communicatievaardigheden worden zeker beter, en je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen!

Hieronder een linkje van mijn LinkedIn bericht!

#Youngcapital #stagembo #derooipannen #stagemarkt