Ik heb stagegelopen bij Sparkle & Dream, een turnwinkel/webshop die gespecialiseerd is in turnartikelen, met een focus op turnpakjes. Er was voldoende diversiteit in taken tijdens mijn stage. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het organiseren en uitvoeren van fotoshoots, inclusief het bewerken van de genomen foto’s. Daarnaast was ik betrokken bij het fotograferen en bewerken van producten om ze vervolgens op de website te plaatsen.

Een aanzienlijk deel van mijn tijd ging ook naar het beheer van de sociale media, waarbij ik actief reageerde op directe berichten op Instagram, foto’s plaatste op het profiel en updates deelde via de stories. TikTok bleek een belangrijk platform te zijn, waarvoor we wekelijks drie video’s moesten plaatsen. Ook investeerde ik aanzienlijke veel tijd in het opbouwen van persoonlijke relaties met onze ambassadeurs, waardoor de betrokkenheid niet oppervlakkig bleef.

Communicatie speelde een grote rol in mijn takenpakket, waarbij ik regelmatig betrokken was bij telefonisch en e-mailcontact. Hierbij behandelde ik klachten, beantwoordde ik vragen en handelde ik retouren af, inclusief het terugstorten van geld of regelen van ruilingen. Daarnaast was ik betrokken bij het personaliseren van producten door middel van druktechnieken.

Het contact met mijn collega’s, inclusief mijn stagebegeleider, was bijzonder positief. De sfeer was prettig. Mijn stagebegeleider stond altijd open voor vragen, bood directe hulp en gaf goede begeleiding.

Over het algemeen kan ik zeggen dat mijn stage bij Sparkle & Dream een waardevolle ervaring was. Ik heb veel geleerd en nieuwe kennis opgedaan. Als je affiniteit hebt met deze taken, is dit zeker een geschikte stageplek voor jou.