Dit jaar liep ik stage bij het bedrijf Prisma in Waalwijk. Prima, is een zorgorganistaie die zich inzet voor het helpen van 3000 cliënten met een verstandelijke beperking. Wat me meteen opviel, was de focus op de wensen van de cliënten, die echt als baas worden behandeld.

Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens mijn stage, vooral dankzij het leuke team waar ik deel van uitmaakte. We waren met z’n zevenen op de MarCom-afdeling en dat was echt gezellig. Het was een goed gemixt team de jongste was 21 en de oudste in de 50 de rest zat er allemaal tussen. Er zaten twee mannen in het team en vier vrouwen. Ze wilden mij allemaal graag helpen en ik werd door hen ook echt betrokken bij hun werkzaamheden.

Mijn dagelijkse taken bestonden voornamelijk uit het bijhouden van de afdelingsmailbox en het meedraaien met evenementen en drukwerkprojecten. Daarnaast mocht ik mijn creatieve kant laten zien door foto’s te maken en mee te werken aan de sociale media. Ook hield ik de merchandise bij en had ik nog eigen projecten waarin ik vergaderingen had en dingen moest inleveren.

Mijn tijd bij Prisma was niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Het voelt goed om deel uit te maken van een organisatie die zich zo inzet voor anderen, maar jou ook helemaal als teamlid laat voelen.