Beste eerstejaars! Wil je een leuke en leerzame stage-ervaring? IRIS Ohyama is het bedrijf voor jou!

Waarom?

Leuke Producten: Bij IRIS Ohyama werk je aan allerlei handige spullen voor in huis. Denk aan slimme opbergdozen en gave elektronica.

Nieuw: Hier zie je de nieuwste snufjes denk aan robots en toffe ontwerpen. Leer van experts in een omgeving die altijd vooruitgaat. IRIS is van oorsprong een Japans bedrijf waar ze dus in veel dingen voorlopen op Europa wat erg leuk is om te zien

Teamwerk: Werk samen met ervaren mensen die je helpen. Je leert super veel van verschillende vakgebieden. Denk aan naast het vele leren van hoe de marketing van een groot wereldbedrijf werkt tot aan in de tussentijd meekijken bij de productie en transport. Je doet daar veel wat je zelf leuk vindt omdat ze het belangrijkste vinden dat jij leert.

Over de Grens: IRIS Ohyama is over de hele wereld actief. Dat betekent dat je van alles ontdekt over verschillende landen en hoe ze zakendoen. Denk aan de samenwerking tussen Nederland en Frankrijk.

Groei: Hier draait het om groeien. Niet alleen leer je nieuwe technische dingen, maar je ontwikkelt ook jezelf! Waar je vanaf nul kan beginnen helpen ze je toch snel naar een goede stevige kennis over de marketing

Samengevat, een stage bij IRIS Ohyama betekent niet alleen veel leren, maar ook gave dingen maken. Denk aan het volledig omgooien van de marketing omdat ze daar heel erg mee kunnen spelen.

Solliciteer nu en duik in de wereld van IRIS